From the given data we can draw the following Process Flowchart
The case analysis yields the following points
1. The time taken to fill rush order will depend on whether there are any orders that are being processed currently or not. Accordingly we will have two scenarios a). No order is being processed when the rush order is received. The time in this case will be equal to the sum of the time required for all the processes. Time = 6 + 2 + 1 + 9 + 5 + 2 + 1 = 26minute b). An order is being processed when the rush order is received. In the worst case, the cookies will have just been put in the oven. Thus oven will not be free before (1 + 9)= 10 minutes. By this time, the washing of the bowl and mixing of the dough for the rush order will be done.
This will take 8 min. Since oven will not be free for 2 more minutes. Thus total time for this process will be 8 + 2 + 1+ 9 + 5 + 2 + 1 = 28 minutes
Every additional order of a dozen cookies will take an additional 10 minutes to fulfill (as the time taken for baking is the only bottleneck involved)
2. If we are open for 4 hours (or 240 minutes), the number of orders that can be filled will be: Every order will take 10 minutes, since the baking time (ie 10min) is the bottleneck, except the first order which will take 6+ 2 =8min in the beginning and the last order which will take 5+2+1=8 more minutes. Thus, [240 - (8+8)] / 10 = 22.4 orders can be filled in a day. That is 22 orders or 22*12 = 264 cookies...