Dronning Whitney. Stil om koncert med Whitney Houston.

Essay by Anonymous UserHigh School, 10th gradeA, January 1996

download word file, 2 pages 4.6

Downloaded 32 times
Keywords , , , ,

Dronning Whitney

Jeg tror, at journalisten syntes, det var en god koncert. Han er nok ikke Whitney Houstons største fan, men kan godt lide hendes musik. Han er typen, der har et par plader med hende, som han hører en gang imellem.

Han skifter mellem at være positiv og lidt skeptisk, for eksempel skriver han, at det er et underligt nummer, hun starter med, som om hun prøver at fortælle publikum, at det bedste er overstået, at forventningens glæde var den største. Dette afviser han dog hurtigt igen.

Inden hun går på scenen, er han også lidt skeptisk. Det er et ligegyldigt band, der varmer op, og hun er gået et kvarter over tid. Det er meget almindeligt, at kunstnerne er lidt forsinkede, der er næsten altid mellem et kvarter og en halv times forsinkelse.

Han syntes heller ikke, at hendes fysiske fremtoning var ligeså sexet som hendes stemme, men hvis man kun kommer for at se på sangerinden, er der da et eller andet galt.

Alt i alt har jeg nu indtryk af, at han fandt, det var en god koncert.

Der er mange ting, der fascinerer mig ved at gå til koncert. Man møder mange mennesker med samme musiksmag som en selv, og man falder i snak med folk. man overhovedet ikke kender, mens man venter. Man morer sig og har det sjovt sammen, og man får chancen for at se ens yndlingsband spille live. I det hele taget er det en speciel oplevelse.

Jeg har kun været til en koncert, det var med Metallica, som spillede på Gentofte Stadion. Det var en oplevelse uden lige.

Mens vi ventede på at blive lukket ind, faldt jeg i snak med nogle drenge fra Birkerød, som jeg udvekslede telefonnumre med, og jeg har stadig kontakt med dem. Jeg mødte...