Boganmeldelse af "kærlighedens labyrint"

Essay by SunsetJunior High, 8th gradeC+, April 2004

download word file, 1 pages 0.0 1 reviews

Downloaded 23 times
Keywords , , , ,

Bogen handler om den vanskelige kærlighed, som de to søskende Si- mon på 13 og hans storesøster Anne-Marie på 15 skal i gennem. Simon og Anne-Marie bor sammen med deres far, som er overlæge på et asyl for sindslidende mennesker. Folk ude fra lokalsamfundet bryder sig ikke rigtigt om de mennesker, som bor på asylet. For de opfatter dem som sindssygegale mennesker. Og det går bl.a. meget ud over Simon. Han har ikke rigtig nogen venner, bortset fra en stor tyk dreng, der hedder Knud. For dem fra hans klasse synes, at han er meget sær, fordi han har så meget at gøre på asylet. De væmmes simpelthen ved ham!

Simon kan f.eks. ikke få sin store kærlighed. Hans store kærlighed er Annette, som også går i hans klasse. Hun er ikke særlig sød over for ham, og faktisk virker hun som en rigtig snob. Men nogle gange kan hun endda være meget sød over for ham - når de to kun er alene.

Men det er de næsten aldrig. Men så en dag sker der noget mellem de to...

Hans storesøster Anne-Marie har det heller ikke for let med kærligheden. Simon er derfor hendes trofaste "væbner", der må hjælpe hende med at holde styr på hendes kær- lighedsforhold. Men en dag hvor hans søster bliver forelsket i en af patienterne fra asylet, går det galt...

Min mening om bogen

Jeg vil kun anbefale bogen til dem, der godt kan lide at læse meget. Jeg synes, at det var en meget "svær" bog at komme igennem, da jeg måtte "tygge" mig meget igen- nem de første kapitler. Men efter- hånden blev det lidt nemmere at komme igennem bogen.

Jeg synes, at bogen er okay, fordi den bl.a. kan relatere til den vanskelige kærlighed, som unge nu om dage skal igennem.